Asortiman cvijeća

Cvijeće

Specifičnost asortimana cvijeća je u tome što više od 70% ponude cvijeća proizlazi iz našeg uzgoja, dok je ostatak cvijeća iz renomiranih domaćih i svjetskih tvrtki specijaliziranih za uzgoj cvijeća. Upravo činjenica da veliki postotak cvijeća uzgajamo u kontroliranim uvjetima i visokim standardima, jamac je kvalitete našeg cvijeća.

Među našim cvijećem mogu se pronaći brojne trajne sadnice koje će uz pravu njegu dugo trajati i uljepšavati Vaš dom, okućnicu, vrt ili balkon. U ponudi imamo i razno sezonsko cvijeće koje će u Vašem vrtu i okućnici blistati u određeno doba godine. Vanjsko cvijeće nije jedino koje ćete pronaći u našoj ponudi jer naša ponuda bogata je i brojnim sobnim cvijećem.

Naš cvjetni program sadrži cvijeće zahtjevno za održavanje, ali i ono koje ne traži puno brige, a sve potrebno za njegu i održavanje cvijeća također možete pronaći u našoj prodavaonici. Za sve dodatne informacije o održavanju cvijeća potražite savjete kod naših zaposlenika ili posjetite naš blog “Biljni svijet”.

Ponuda cvijeća

Nova cijena: 45,00 kn

Stara cijena: 70,00 kn

Nova cijena: 180,00 kn

Stara cijena: 200,00 kn

Nova cijena: 150,00 kn

Dodatni popust od -25%

Nova cijena: 40,00 kn

Stara cijena: 55,00 kn

Nova cijena: 90,00 kn

Stara cijena: 100,00 kn