Asortiman opreme za navodnjavanje

OPREMA ZA NAVODNJAVANJE

Oprema za navodnjavanje

U današnje doba, gdje su vremenski uvjeti sve neprirodniji, a klimatske promjene sve izraženije, nezamislivo se baviti uzgojem neke biljne kulture bez kvalitetnog sustava i opreme za navodnjavanje. Kvalitetnim i dobro tempiranim navodnjavanjem možemo uvelike utjecati na rast i razvoj biljke, a samim time i na povečanje količine ploda koji ona treba dati.

Bez obzira sadite li na otvorenom, u rasadnicima ili staklenicima/plastenicima u Tony, vrtnom centru & poljo-ljekarni pronaći ćete kvalitetne sustave i opremu za navodnjavanje.

Od sustava navodnjavanja istaknuli bismo T-Tape sustav koji je dostupan u širokoj ponudi modela ovisno o debljini stjenke, promjeru i protoku vode, a koristi se za navodnjavanje različitih vrsta usjeva. Također, tu su i drip linije, sustav navodnjavanja različitih debljina stjenke crijeva. Koristi se za navodnjavanje trajnih nasada, voćnjaka, vinograda, povrtnih kultura, hortikulturi, plastenicima i dr. Osim ovih sustava nudimo ugradive drippere koji se koriste za navodnjavanje manjih voćnjaka na ravnom terenu ili lončanica cvijeća i ukrasnog bilja te razne zamagljivače i raspršivače za sezonske usjeve, višegodišnje usjeve, za navodnjavanje na otvorenim poljima i dr. Od ostale opreme nudimo razna crijeva, spojnice te sav ostali asortiman opreme za navodnjavanje.

Ponuda opreme za navodnjavanje

Cijena na upit!

Stara cijena:

Cijena na upit!

Stara cijena:

Uskoro donosimo ostali asortiman opreme za navodnjavanje!